Opis

Na natječaj za odrađivanje studentske prakse u Parku prirode Žumberak – Samoborsko gorje u ljetnom semestru akademske godine 2020./2021​. mogu se prijaviti studenti studija Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu​.

Prijave na natječaj traju do 20.04.2021.

Naziv pozicije: Suradnik – istraživač

Studijski smjer studenta: Geologija/geološko inženjerstvo

Godina studija: Mogu se prijaviti studenti svih godina preddiplomskog i diplomskog studija

Broj studenata koje primamo na studentsku praksu: Pet studenata m/ž

Vrijeme obavljanja studentske prakse: Planirani početak prakse je u svibnju (moguće i kasnije, detalji prema dogovoru sa studentom)

Mjesto obavljanja studentske prakse: Područje čitavog Parka prirode (terenski rad), Slani Dol (uredski rad)

Trajanje studentske prakse: 15 dana

Opis radnog mjesta

Upoznavanje s radom Javne ustanove (planski dokumenti, rad stručne i čuvarske službe, projekti).

Upoznavanje s prostorom zaštićenog područja i radom Ustanove kroz obilazak terena s djelatnicima stručne i čuvarske službe.

Upoznavanje geoloških fenomena Parka kroz terenski rad i istraživanje literature.

Prezentacija geoloških značajki područja – samostalno pisanje završnog izvještaja i kratka prezentacija za posjetitelje.

*Napomena: Teren po kojem se vozi je zahtjevan stoga bi bilo dobro da osoba dobro podnosi vožnju po zahtjevnom terenu (vijugave cestice i dosta uzbrdica, mučnina zbog vožnje nije poželjna) i da je spremna na terenske uvjete, kišu, hladnoću, noćenje u skromnom smještaju. Mogućnost samostalnog dolaska do Samobora i/ili Jastrebarskog, odakle se najčešće ulazi u Park.

Kako se prijaviti?

Prijave na natječaj šalju se elektroničkom poštom na adresu vanja.tocakovic@rgn.unizg.hr

Prijava mora sadržavati

Životopis i motivacijsko pismo.

 

Svi studenti koji se prijavljuju na natječaj moraju skinuti obrazac koji se nalazi na LINKU. Ljubazno Vas molimo da obrazac ispunite i potpišete te dostavite Uredu za savjetovanje, podršku studentima i organizaciju stručne prakse. Ukoliko imate mogućnost elektroničkog potpisa Obrasca, isti možete dosataviti putem e-mail adrese na vanja.tocakovic@rgn.unizg.hr, u suprotnom ispunjeni i potpisani Obrazac donesite u Ured. Zahvaljujemo na suradnji!

Molimo studente da, prije nego započnu s praksom, izvade liječničku potvrdu o općoj psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad, skinu dokumentaciju koja se nalazi na LINKU te sa svime navedenim dođu Ured za savjetovanje, podršku studentima i organizaciju stručne prakse kako bi Vam mogli izdati Uputnicu za praksu. Hvala!