+
Ured za savjetovanje, podršku studentima i organizaciju stručne prakse RGN Start

O nama

Akademsko obrazovanje predstavlja iskustvo koje pojedinca potiče na razvoj sposobnosti u području njegova interesa kako bi ispunio svoj potencijal. Iskustvo pohađanja sveučilišta pruža sposobnost u savladavanju različitih izazova, kako akademskih tako i životnih. Ured za savjetovanje, podršku studentima i organizaciju stručne prakse osnovan je s ciljem pružanja podrške studentima na putu kroz različite oblike aktivnosti.

O našim uslugama

Osim usluga koje Ured nudi studentima, aktivnosti Ureda usmjerene su i na gospodarske subjekte koji, kroz partnerske uključivanje u organizaciju stručne prakse, imaju ulogu u osposobljavanju te pristup potencijalnim stručnjacima Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta.

Usluge koje Ured pruža besplatne su za sve studente RGNF-a. Ukoliko želite termin za konzultacije kliknite ovdje, povratno ćemo vam javiti slobodni termin, u što kraćem roku.

Za bilo kakva druga pitanja, možete nas kontaktirati na e-mail:

vanja.tocakovic@rgn.unizg.hr


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Izrada internet stranice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020 iz Europskog socijalnog fonda.

EU projekti

Sadržaj web stranice je isključiva odgovornost Sveučilišta u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta.


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija. Close