+
Ured za savjetovanje, podršku studentima i organizaciju stručne prakse

Usluge

Pohađanje sveučilišta obuhvaća širok spektar novina, onih akademskih, ali i životnih. Uz savladavanje obveza studijskog programa, fakultet je mjesto koje pruža mogućnost razvoja mnogo vještina, poput organizacijskih i komunikacijskih. Cjelokupni razvoj izrazito je važan jer pomaže osobi u izgradnji zadovoljavajućeg profesionalnog i osobnog života.

Podrška u profesionalnom i osobnom razvoju

Na putu razvoja nalaze se izazovi koji mogu rezultirati raznim poteškoćama, kao što su poteškoće u prilagodbi na novo okruženje i akademske obveze, osobni problemi te razvoj simptoma psiholoških smetnji. Kako bi savladavanje teškoća bilo lakše, usluge Ureda pružaju različite aktivnosti u svhu podrške.

KARIJERNO SAVJETOVANJE

KARIJERNO SAVJETOVANJE

PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE

PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE

EDUKATIVNE RADIONICE I PREDAVANJA

EDUKATIVNE RADIONICE I PREDAVANJA

Poveznica studenata i poslodavaca

Nakon diplome slijede novi izazovi vezani uz tržište rada. Kako bi imali što bolju mogućnost stjecanja iskustva i razvoja kompetencija te, pri završetku fakulteta, konkuriranja na tržištu rada, Ured studentima nudi organizaciju stručne prakse. Ukoliko želite znati više o stručnoj praksi, što ona nudi i kako se prijaviti, pročitajte više pod kategorijom ‘stručna praksa’.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Izrada internet stranice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020 iz Europskog socijalnog fonda.

EU projekti

Sadržaj web stranice je isključiva odgovornost Sveučilišta u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta.


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija. Close